Input/Output

group exhibition

Exhibition poster design.

Info

Exhibition
17 October 2009 – 15 November 2009
Daily, 13:00 – 18:00

De Bond - CC Brugge 
Buiten Smedenvest 1, 8000 Bruges, Belgium

Press text (NL)

Tweejaarlijks organiseert de Dienst Cultuur een wedstrijd met aansluitend een tentoonstelling voor beeldende kunst, voor kunstenaars van 17 tot 34 jaar.

Een selectie van de ingezonden werken wordt tentoongesteld in De Bond. Uit die selectie kiest een jury (met o.a. Michel Dewilde) een winnaar. Hij/zij ontvangt een geldprijs en een eigen tentoonstelling in de Bogardenkapel. Daarnaast kan de jury ook nog een eervolle vermelding uitreiken. In 2007 ging de prijs naar Pieter Geenen. Voor Peter Depelchin was er een eervolle vermelding.

De geselecteerde kunstenaars voor Input/Output 2009 zijn: Hallveig Agustsdottir (Gent), Charlotte De Groote (Gent), Peter De Meyer (Mortsel), Marie-Laure Delaby (Gent), Filip Gilissen (Brussel), Phillip Henderickx (Gent), Oscar Hugal (Antwerpen), Berten Jaekers (Kalmthout), Jonas Marga (Maarkedal), Matgorzata Maria Olchowska (Gent), Sven Overheul (Gent), Jasper Rigole (Gent), Yoko Tack (Gent), Stijn Van Acker (Loppem), Sofie Van Der Linden (Hoogstraten) en Tamara Van San (Merksem).